Wic Wac Woe

Sunday, June 21, 2009

KEDEKUT PUNYA COMPANY...






Bersempena ngan bulan Jun nih...company bagi sebiji kek utk team member yg birthday jatuh dalam bulan nih...tapi amatlah kecewa bila kek sebiji nak di kongsi ramai2...team aku saja dah ada 10 org...pas tuh 'anak haram2' nih pi jemput plak kroni2 diorang dari team lain...cam cibai jer...bayangkanlah...kitorang nyer birthday...diorang lak kecoh...hangen jer aku...apa2 pun thanks la coz ada gak dr tak der...ok la...nak tulis panjang2 nanti..ada plak nama2 anak haram tuh aku sebut kang...eeeeeeeeee....geram siot...
P/S: Kesian tul kat Manager aku yg hujung sekali tuh...sepatutnya diraikan...tapi dia sendiri tak dapat sikit pun portion kek tuh...aduyai...

Tuesday, June 9, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!

Ya ampun dong...aduyai...busy giler tul aku nih...semenjak dua belas menjak nih..sampai tak sempat nak update blog...so last Friday...birthday aku..so aku ngan collaegue aku gi makan kat SEOUL GARDEN ... aku dpt mkn free sbb birthday guy...hehehe bertuahnyer...diorang kena bayar la...hahaha...so oleh kerana kemalasan aku yang dah tahap Gaban nih...korang view jer pic2 nih...malas nak komen satu2...bak kata pepatah Brazil, pic speaks for itself...

Lokasi: Gurney Plaza, Penang
Harga: RM19.99 sekepala + RM3.99 utk free refill drinks + 5% kjaan mintak +
10% tokey restoran mintak
Menu: Apa saja yang korang nampak dlm pic (makan sampai pengsan)
Duration: Selagi korang larat...dok la dlm restoran tuh...