Wic Wac Woe

Thursday, October 29, 2009

MY NEW LOOK....









Hehe...amacam...tergoda tak....rasa macam muda 10tahun plak...harap2 semua suka la dgn penampilan terbaru aku nih...hehehe...yg nak berkenalan tuh..silakan..dial number nih...999..pas tuh mintak Zakiah Anas contact hp aku...HAR HAR HAR...!!!

Monday, October 19, 2009

RUMAH TERBUKA PASHA SANDHA





Hehehe..just nak share pic masa open house kat umah Pasha Sandha (adik Fasha Sandha)...
P/S:- Cantik tak baju kurta aku????

Monday, October 5, 2009

BOM DIA!







Hai semua...bersua lagi kita dlm jalan2 cari pinggan...dah lama tak post blog2 pasal makan2 nih...bila masuk jer tempat nih staff diorang akan sambut 'bom dia!' bahasa portuguese maksud nyer 'good day!' tapi disebabkan ianya bahasa portuguese, sebutan dia jadi 'bong jia!' the best part masa makan kat sini...bila dia tanya nak book under nama siapa?..aku pun kasik la nama minah yg makan ngan aku nih, Isma...alih2 dia letak nama Mr Isma kat bill...hahhahaha...nasib baik minah nih tak nama Rogayah ker Maimunah ker...lagi haru!!!!

Venue: Nando's Gurney plaza
Set: Quarter Peri Chiken ngan Ice lemon tea, dessert..ntah apa nama dia dah lupa...
Price: Seperti yg tertera di resit...

Enjoy!!!!