Wic Wac Woe

Thursday, January 28, 2010

BALI PART 3

Hai kengkawan...kita sambung percutian kita di Bali...hehehe...nanti akan ada Part 4...banyak pic lagi nih...huhu...














Sunday, January 24, 2010

BALI PART 2

Dah puas tengok pic dlm part 1???..So now aku nak add in pic utk Part 2...sorry la...malas nak update satu2 pic caption..korang teka2 jer le ek...hehehe...kemalasan tahap gaban dah nih...nanti aku upload lagi pic utk Bali part 3 ok???? bye for now..











Wednesday, January 20, 2010

BALI PART 1

Seperti yg dijanjikan..aku nak share pic aku masa trip ke Bali...best siot...kalu ada duit ngan cuti lagi...wajib pergi lagi...hehehe....so ini pic utk Part 1, nanti...aku post utk Part 2 plak yer...








Please click at the play button to enjoy the video..Thanks...hehehee

Wednesday, January 13, 2010

TAK SABAR-SABAR NAK BERLEPAS...




Yea..yea...setelah menunggu berbulan-bulan lamanya..akhirnya...detik itu bakal menjelma..inilah kali pertama aku akan ke negara jiran..INDONESIA...yea!!!!....nanti aku nak amik pic puas2...pas tuh post dlm blog nih...tunggggguuuuu!!!

Sunday, January 3, 2010

AZAM TAHUN BARU




Selamat Tahun Baru semua...sebut betul2...jgn tersebut selamat tahun 'barua'...maksud dah lain tuh...anyway aku ada bebearapa azam nak dilaksanakan tahun nih...tapi yg paling penting ialah satu nih...mulai dari saat blog ini di'publish'kan...aku berazam tak nak citer buruk pasal org lagi walaupun benda tu benar...sekarang nih nak amik konsep 'jawab mcm artis'...senangjer jwapan diorang.."no comment"...lagi senang..biarlah sejahat maner pun org tuh...kita tak payah lah nak buruk2 kan org yg sememamgnya dah buruk..ooopss...baru nak berazam tak nak buruk-burukkan org...hehehe...tak per tuh azam selepas blog nih published...hehehe...kepada semua yg masih menganggap aku nih kwn korang...kira 0-0 la yer...tak yah nak tunggu raya baru nak mintak maap...lambat lagi tuh..ntah2 umur tak panjang...sia2 jer...amalan tergantung...anyway...semoga tahun baru nih membawa seribu kebaikan dan keberkatan dalam hidup kita...Aminnnnnnnnnnnnnnn....