Wic Wac Woe

Sunday, April 25, 2010

MAMU & CHOMBY....

Heheheee...saja nak post lagi pic & vid bebudak nih...mmg cute...suka tul...tapi pandai merajuk...kalu sehari terlupa nak main 'cak-cak' ngan diorang nih...esok nyer tuh..dia buat derk jer kat kita...har har har...





Cuba tengok nih...geram tak???? hehehhe...

Sunday, April 18, 2010

MY SUGGIES...

Errrmmm...setelah seminggu hidup dlm penyiksaan...akhirnya aku bebas dari belenggu itu...mana taknya...seminggu beb tak pakai hp...rasa mcm kemurungan jer...ahakz!!..anyway inlilah hobby aku yg terbaru...menge'pet'kan sugar glider...adik beradik tupai terbang...atau..keluang...tp sebenarnya dia nih dari keluarga marsupial..mcm kangaroo tuh..dan mcm2 lagi panggilannyer...yg jantan nama dia Mamu...yg betina nama dia Chombie...so kalo yg ader bela menatang nih..leh la kita exchange valuable info sesama kiter...okies!!!!






Since pic tak berapa nak clear..aku kasik korang tengok video dia...cute tak???..memang la cute...ikut muka tuan dia..hahahhaha!

Monday, April 5, 2010

RESEPI RAHSIA

Sajer nak share pic aku kat "Resepi Rahsia" @ Secret Recipe... aku pun dah lupa nama menu yg aku makan..terbelit gak lidah nak nyebut nyer...yg isma plak makan Shrimp Cheese Macaroni... lebih kurang gitu ler bunyi nyerr... yg pasti.. my drink is Green Tea Ice Blended.. Isma plak layan Hot Chocolate....Enjoy!!!!!