Wic Wac Woe

Tuesday, June 29, 2010

POSE MAUT....



Hehehe....saja jer nak post pic aku pose maut kat atas rooftop offiice aku...amacam? Leh jadi America's Next Top Penyangak tak???....Hehehe....poyo tul aku nih...nampak sgt kebosanan tahap gaban...nanti la...ada pose2 yg lagi daring...aku post masuk dlm blog...Adiossssss!!!!

Sunday, June 20, 2010

JATUH CINTA...




Jatuh cinta??? Bagaimana anda tahu anda jatuh cinta??? Bersama saya Dr Fazley...eh...tetiber...bersama saya Dr Batang (Lucah betul) ... x mo arr...bersama saya Dr Rokok ( lagi tak sesuai)...ermmmss...bersama saya Dr B.R ( letak singkatan jer) akan mengupas topik ini...


Tanda2 awal bila anda jatuh cinta:-
1) Anda suka melihat foto si dia walaupun tidak pernah bersua muka
2) Anda sering me'repeat' menatap foto si dia walaupun sudah 10 kali menatapnya
3) Anda rasa tak sabar utk bertemu dengan si dia

Tanda2 mulanya bibit2 cinta:-
1) Anda dapat rasakan sesuatu (sparks) ketika bertemu dgn si dia
2) Anda masih lagi membawa pulang perasaan itu setelah bertemu dgnnya
3) Anda rasa tak sabar utk menghubungi dia lagi

Tanda2 anda sudah jatuh cinta:-
1) Membahasakan si dia dgn panggilan sayang/honey/darling/baby/dll
2) Bergayut dlm phone tanpa rasa bosan
3) Sering tersenyum sorang2 bila terkenangkan si dia

Tanda2 anda mmg confirm tangkap cintun ngan dia:-
1) Asyik bercerita pada teman karib tentang si dia
2) Tidak lagi melayan org lain yg sedang/cuba berkenalan dgn anda
3) Bersedia memperkenalkan si dia pada org tua

Anda masih mencari cinta sejati????...jgn risau...SMS '"ON CINTA" dah hantar ker '994'...pastinyer ambulans akan dtg menjemput anda dan anda akan jumpa cinta sejati anda di Tg Rambutan...Hehehe..gurau jer....

Sunday, June 13, 2010

GO GREEN....

Company aku nih poyo gilerrrr...Go Green konon...blahhh arrr...kempen melampau2...tapi sumer documentation kena print out...Go Green apa ke jadahnyer tuh????...Hipokrit tak muka aku dlm pic2 nih...muka terpaksa...padahal dlm hati dok menyumpah management aku...har har har...

Monday, June 7, 2010

RAMBUT BIRTHDAY...





Aku dah semakin tua...Zohor nak masuk Asar dah..huhu...bila nak insaf???...Tapi aku tak lah jahat maner...org yg tgh baca nih lagi jahat...sebab baca blog org yg dia rasa jahat...apa yg aku membebel nih...ok la..saja nak attach pic rambut baru...menggunakan Sony Ericsson Satio baru aku...matilerrr den nak bayar duit kedit kad bulan depan...huhu...