Wic Wac Woe

Monday, November 30, 2009

AKU KESENGKEKAN...


Ader ker perkataan 'kesengkekan'???? suka suki aku jer, padahal perkataan sengkek pun bahasa pasar...sedap2 jer tambah imbuhan...hahahha..x per la..suka hati aku la..blog aku...Camner nih...gaji tak masuk lagik..memang nak kena payroll aku nih...aku nak saman malu...pasal gaji tak masuk lagi...so aku tak boleh nak makan besh2...kena mengadap megi jer...huhu...ada tak keja temporary????...aku leh mengajar tadika...ajar budak2..jadik penyamun..penyangak..perogol bersiri...dan mcm2 'pe' lagik...aku nak tak sabar nak tunggu gaji masuk...1st thing aku nak pi beli memory card...huhu..memory card dah corrupt...kesedihan tahap gaban...camner nak upload pic terbaru nih??? huhu... doakan la semoga payroll aku masukkan gaji esok yer kwn2... Aminnnnn...

Monday, November 16, 2009

PERNAH KAU BERMIMPI SEKETIKA...




Saja amik petikan lagu 'Biarlah Rahsia' CT Nurhaliza..memang kena tul lirik tuh..(some parts lah) especially tang part ... "pernahkah kau bermimpi seketika..berada di tempat ku..."

Seriously, mmg kena...bukan kita mintak org merasa apa yg kita rasa..just mimpi jer..itu pun tak termampu oleh org lain..mmg kiter gak yg menanggung...Do u guys believe in Karma???..I think we should...sbb apa yg baik mesti di balas baik..mungkin dulu aku suka memilih kawan..yg hebat2 jer...yg lekeh2 sorry..boleh blah..tapui masa tuh jahil...tatau apa per...skrg baru nak nyesal..org plak tak nak kwn ngan kiter..huhu..sedih mmg sedih..tapi..apa nak dikesalkan...lebih baik dpt balasan kat dunia nih..kat 'sana' nanti tak la berat sgt..ok la malas nak ngarut pjg2...kang ader yg tunjuk jari tgh kat monitor lak...
Adiossss!!!