Wic Wac Woe

Tuesday, September 29, 2009

SELAMAT HARI RAYA...





Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir Batin...

Wednesday, September 9, 2009

TOWNHALL MEETING/MAJLIS BERBUKA PUASA










Event nih dah seminggu, tapi lately mmg busy ngan kijer, nih baru ader masa nak update blog...shooh.shoohhh...sibuk jer labah2 nih nak buat sarang..lek la..baru seminggu tak update..hehehe..
Last 2nd Sept, company aku ada buat meeting...ala2 annual general meeting la...tiap2 tahun mesti buat masa puasa sbb nak buat ngan majlis berbuka puasa sekali..save budget..hhehehe, punya la lapar sampai tak teringat nak amik pic masa sebelum berbuka ngan masa berbuka...tapi menu pun biaser2 jer...tak menarik sgt...
So, tengok jer la pic yg maner sempat diabadikan...adios!!!

Tuesday, September 1, 2009

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK


Sempena bulan baik dan penuh keberkatan nih..apa kita sama2 memusabahkan diri...(macam ustaz plak aku nih)...yer la..kalu tak dapat berhenti dari melakukan maksiat pun...setidak-tidaknyer kita kurangkanlah perbuatan mungkar itu...sama2 lah kita saling mengingati antara satu dengan yang lain...Insya-Allah...