Wic Wac Woe

Wednesday, September 9, 2009

TOWNHALL MEETING/MAJLIS BERBUKA PUASA










Event nih dah seminggu, tapi lately mmg busy ngan kijer, nih baru ader masa nak update blog...shooh.shoohhh...sibuk jer labah2 nih nak buat sarang..lek la..baru seminggu tak update..hehehe..
Last 2nd Sept, company aku ada buat meeting...ala2 annual general meeting la...tiap2 tahun mesti buat masa puasa sbb nak buat ngan majlis berbuka puasa sekali..save budget..hhehehe, punya la lapar sampai tak teringat nak amik pic masa sebelum berbuka ngan masa berbuka...tapi menu pun biaser2 jer...tak menarik sgt...
So, tengok jer la pic yg maner sempat diabadikan...adios!!!

No comments:

Post a Comment