Wic Wac Woe

Monday, October 5, 2009

BOM DIA!







Hai semua...bersua lagi kita dlm jalan2 cari pinggan...dah lama tak post blog2 pasal makan2 nih...bila masuk jer tempat nih staff diorang akan sambut 'bom dia!' bahasa portuguese maksud nyer 'good day!' tapi disebabkan ianya bahasa portuguese, sebutan dia jadi 'bong jia!' the best part masa makan kat sini...bila dia tanya nak book under nama siapa?..aku pun kasik la nama minah yg makan ngan aku nih, Isma...alih2 dia letak nama Mr Isma kat bill...hahhahaha...nasib baik minah nih tak nama Rogayah ker Maimunah ker...lagi haru!!!!

Venue: Nando's Gurney plaza
Set: Quarter Peri Chiken ngan Ice lemon tea, dessert..ntah apa nama dia dah lupa...
Price: Seperti yg tertera di resit...

Enjoy!!!!

No comments:

Post a Comment