Wic Wac Woe

Sunday, June 21, 2009

KEDEKUT PUNYA COMPANY...






Bersempena ngan bulan Jun nih...company bagi sebiji kek utk team member yg birthday jatuh dalam bulan nih...tapi amatlah kecewa bila kek sebiji nak di kongsi ramai2...team aku saja dah ada 10 org...pas tuh 'anak haram2' nih pi jemput plak kroni2 diorang dari team lain...cam cibai jer...bayangkanlah...kitorang nyer birthday...diorang lak kecoh...hangen jer aku...apa2 pun thanks la coz ada gak dr tak der...ok la...nak tulis panjang2 nanti..ada plak nama2 anak haram tuh aku sebut kang...eeeeeeeeee....geram siot...
P/S: Kesian tul kat Manager aku yg hujung sekali tuh...sepatutnya diraikan...tapi dia sendiri tak dapat sikit pun portion kek tuh...aduyai...

No comments:

Post a Comment