Wic Wac Woe

Tuesday, July 7, 2009

BILIK SEWA BARU...





Setelah diperkenankan oleh Duli-Duli yang Maha Mulia, Raja-Raja Seluruh Negara, maka aku pun mengambil keputusan utk berpindah rumah...setelah setahun menghuni di 'Hutan Amazon' dan hampir2 menjadi Robinson Crusoe, aku pun nekad keluar dan pindah rumah baru. Awal2 bulan JUN lagi aku dah kasitau nak pindah, diorang cakap ok jer, alih2 masa nak pindah 1 JULY, diorang mintak 1 bulan sewa, giler ker aper???? Hallllo???? Aku nak pindah, apsal nak bayar lagi??? Byk cengkadak korang... ingat nak pindah cara elok2...niat memang nak blanja diorang makan, tapi trus kensel, hampeh tul...!!! So masuk jer umah baru trus aku tanya proses kalo nak pindah keluar...housemate baru aku cakap asalkan inform awal, tak payah la nak bayar apa2, since aku masuk tarak deposit so kluar pun tarak hutang la...kiranyer 0-0 la...sbb awal bulan dah bayar utk bulan tersebut...
So kat atas nih pic bilik sewa baru yg macam tongkang pecah...masa pindah kena selsema giler2..ye la habuk banyak...the best part is aku pindah 100% sorang2...ada yg dah berjanji nak tolong...beriya2 nak tolong angkat barang mengalahkan aku yg nak pindah...tup tup last minute...haram call pun tak jawab...biar la...what goes around comes around...he must have a very good reason for this *****daku pasrah****

No comments:

Post a Comment