Wic Wac Woe

Wednesday, April 1, 2009

PIC TERBARU...






Saja jer nak kongsi pic2 terbaru aku...tak der apa2 perbezaan pun...dok lagu tuh gak...hehe..muka tetap permukaan bulan..tak licn2 jugak walaupun menggunakan produk2 seperti Nona Rogol, Mustikam Ratu & Siflisa Cosmetics...tapi Alhamdulillah...aku sihat sejahtera...Kijer pun makin lama makin belambak pasal byk staff dah kena buang..so kijer3 diorang kitorang kena clean up...by end of month lagi 8 orang nak kena buang...tapi aku tetap confident masuk mIRC waktu kijer...kepada sahabatku di Kulim...tak reti2 nak mula solat...cuba dulu ngan Solat Jumaat..pastuh Maghrib...pastuh yg lain2 la...standard la yg paling susah Solat Subuh la...aku pun kadang2 terlepas...hehe..tapi Qadha la balik...jahat...jahat jugak beb...solat jgn tinggal!!!

No comments:

Post a Comment