Wic Wac Woe

Saturday, April 4, 2009

SEDAPNYER.....JGN JELES...

Murah giler laksa nih...RM3.00 jer...mangkuk punya la besar...tengok pic no 2...aku letak sudu & garfu bersilang just nak menunjukkan diameter mangkuk nih...Sedap tul laksa mai cek mai nih siap ada otak udang lagik....tak nampak ker...aku sampai hirup kuah dia sampai licin...tu la semenjak dua belas menjak dah berenti smoking nih..dok asyik mentekedarah jer...tapi part yg best nyer part perut jer naik...huhu...agak comel dah tummy aku skrg nih...jgn risau nanti cukup besar kandungan aku..akan ku post kan pic terbaru perut ku yg kian boroi nih...nanti lama2...aku lagi bulat dari member aku si Taq nih...huhuhu...ok sumer...nak pi makan nasi mak aku kasik bekal tadik...Ya Allah..baru jer 2 jam lepas mentekedarah laksa semangkuk besar...nih dah nak makan nasi lauk tomyam ayam ngan ikan temenung goreng...Bon Appetit`!!!!

2 comments:

  1. perkembangan yg baik.. ske tau cikjan2 tembam :P

    ReplyDelete