Wic Wac Woe

Saturday, February 14, 2009

MARI BERCERITA....




Skrg nih ekonomi makin lama makin tak menentu..takut gak...company aku pun dok rajin membuang contract staff...nasib aku di hujung tanduk gitu...tapi tak per...Insya-Allah..aku terselamat kot..maklum la..pekerja contoh la katakan...

Ermss...skrg nih dok dengar colleage aku nak kena tamatkan contract..kesian gak kat dia..apa plak dia rasa kalo aku stay..tapi dia kena chow...sure sadis...harap2nyer khabar angin jer la...

Nih satu lagi...Si Z nih...hadoi...ko nih kan...tak kesian ker kat BF ko si D nih?..dia syg ko bagai nak rak tau..tapi yg ko gatei nak berlaki dua naper...si H pun lagi satu...dah tau Z dah berpunya..jauhkanlah diri...I'm not siding anyone..tp...kesiankan si D tuh..penuh pengharapan..alih2 berkecai begitu sahaja...si D nih pun satu...sah2 baru kapel ala2 sebulan lebih gitu..tapi meroyannyer dah mcm ada anak 10 dengan si Z nih..apa2 pun..Z..kalo ada apa2 pls update aku..same goes to D...apa2 tolong bagitau aku..don't do stupid thing(s)..

Satu lagik citer nak dikongsi bersama..Si M atau byk kwn2 panggil R...aku tak tau apa yg ko nak...katanyer nak berbaik semula..spt yg tercoret dlm blog ko...sms pun aku still simpan..mimpi ngeri katanyer...mintak ampun bagai...were u only testing the water???...apa2 pun aku tak pernah simpan dendam kat ko...semoga ko berbahagialah hendaknya..di samping kwn or teman2 ko tuh...tp..aku perlukan kepastian...adakah ko betul2 ikhlas berkawan ngan aku???...mungkin takkan ada jwpn utk itu...aku tak tau apa motip ko...ko kata ko nak berbaik ngan aku balik...tup2..aku hantar sms..tak berbalas pun...entahlah..hanya ko yg tau apa isi hati ko sendiri...

Wahai kwn ku Taq...thanx for being here..aku really appreciate apa yg ko dah buat utk aku..To Ejam...thanx for bringing back the nostalgic moments into our freindships..Luv u guyz...sukses!...sukses!
Sampai bertemu...tata..titi..tutu...

No comments:

Post a Comment